Från och med i morgon tisdag, 17/3, ställer vi in alla gruppklasser! I nuläget har vi Hälsohusets gym öppet som vanligt men kan komma att förändras. Vi följer noga Folkhälsomyndighetens och Regeringens information och uppdaterar direkt.

Åtgärder – från och med i morgon, tisdag 17/3, kommer vi att ställa in alla våra gruppklasser 14 dagar framåt. Vi omprövar beslutet fortlöpande, beroende på vilka rekommendationer som kommer från myndigheterna.

Eget ansvar
För dig som tränar hos oss, tänk på smittorisken och var noggrann med att tvätta både maskiner och händer med tvål så ofta som möjligt.

Om du känner dig sjuk eller har minsta symptom så ber vi dig vänligen att stanna hemma. Detsamma gäller även för all vår personal, vi försäkrar dig om att alla som just nu jobbar hos oss är fullt friska.

Vi tittar nu också på möjligheten att få till några gruppass utomhus och du som vill låna gruppsalen för dig och din/dina träningskamrater kan naturligtvis få gör det, dock i en liten grupp.

Vi har aldrig vart i en situation som denna och är måna om att ta vårt samhällsansvar att försvåra smittspridningen.

Vill du pausa ditt medlemskap?
Coronaviruset kan vara oroande och vi har full förståelse för om du vill pausa din träning hos oss. Vi erbjuder därför kostnadsfri frysning av ditt medlemskap i en månad. Kontakta receptionen vid frågor eller om du vill frysa ditt medlemskap.

Vi tackar för er förståelse och vi gör vad vi kan för att tillgodose alla era önskningar under denna svåra tid för alla, så väl för er som kunder som för oss som småföretagre.

Vi behöver tänka extra mycket på varandra nu och respektera smittspridningen.

Var rädda om varandra!

Hälsar,

/Peter med personal på Hälsohuset