PÅMINNELSE
Du har väl inte missat att vi har en kampanj under februari månad!!

Teckna ett årskort under februari och du får ge bort 3 månaders träning till en vän ?? och tillsammans eller själv får ni/du boka in 30 minuter gratis PT-tid med vår Carolin ??

2020 OCH NYÅRSLÖFTEN
Först och främst ett hjärtligt tack för all inspiration och energi ni gett oss under 2019, i träningssalen, på gymmet, under träningspassen och här på Facebook.

Hälsosam livsstil
Har du avgett några nyårslöften? Det viktiga är inte löftet i sig, det viktiga är att hitta en hälsosam livsstil som är hållbar och livslång. Vi vet att många nyårslöften handlar om att skaffa sig en ”hälsosam livsstil” då många nyårslöften handlar om att gå ned i vikt, sluta röka, äta nyttigt m.m.

Visst känner ni igen att vi är galet peppade de första veckorna. Från ingen turäning till 6 pass i veckan. Samtidigt som vi börjar gå på en diet. Vi lessnar snabbt då det blev för mycket på en gång, kanske lite för hårt och för strikt och sen är vi där i våra gamla vanor igen!

Sätt upp positivt utformade mål, och inte något ni ska ta bort – utan LÄGGA TILL. Vad vill ni göra mer av? Vi hoppas kunna inspirera dig till att träna och känna gemenskap med alla. Vi vill att träningen ska vara hållbar och långsiktigt…vi säger inte ”beach 2020” utan ”beach 2025”.

Träning ska vara kul och vi ska träna för att vi tycker om det och oss själva.

ERBJUDANDE
Ett årskort ”Alla tider” kostar 3900:-, med en tagg kan du träna mellan 04:30-22:30, sju dagar i veckan ✌?

FRÅN OCH MED DEN 1 MARS, kommer vi att justera våra priser! Återkommer med det.

Idag kan du dock redan köpa ett 10-kort för 650 kronor för att hänga med på Carolins populära seniorpass ♥️ Går även att betala 70 kronor per gång.

Välkomna!
Peter, Lotta och övriga i personalgänget