God fortsättning och välkomna tillbaka till vardagen!

Nu avrundar vi helgerna och i morgon tisdag är det vardag igen. Vi vill passa på att tacka för ert härliga engagemang och massor av träning under helgerna. Ni har verkligen inspirerat oss!

Nu ser vi fram emot en härlig uppstart av vårens träning. Vårt schema kommer att innehålla en del små förändringar. Men grunden ser ut som tidigare. Den första förändringen som gäller från och med nästa måndag, v.3, kommer cirkelträning & core att utgå och istället kommer Lotta att köra ett kettlebellspass, som innehåller både styrka & flås.

Några fler förändringar som kommer inom kort är: Vi har provat ett danspass med Linda, Power Dance, som var mycket uppskattat. Planen är att det kommer att läggas på tisdagar, efter Carinas styrka utan flås. Vi kommer också inom kort att flytta Evas step up till varannan lördag men förlänga passet, 13:30-15:00, mer information kommer.  Detta gör att vi kan tidigarelägga Fight-passet till 19:00 på torsdagar och Carolin kommer att köra ett rent core-pass 18:15-19:00.

Vi tittar också på möjligheten att sätta in två stycken seniorpass, tisdag och torsdag morgon. Detta då Ewa nu gått i pension, ber att få återkomma även med det!

Hoppas ni är laddade för en vår fylld av härlig och inspirerande träning!

Vi vill också påminna att ha koll i onlinebokningen för aktuella pass. Taggen ger dig tillträde till gymmet mellan 04:30-22:30, veckans alla dagar!

Välkomna!