Covid-19
Vi vill härmed meddela att vi fortsatt att följa Folkhälsomyndighetens rapporteringar och råd. De utför dagliga (timme för timme) analyser och gör bedömningar av risker och av hur utbrottet utvecklas. De
arbetar systematiskt med att förebygga smitt­spridning i samhället och vi har alla ett ansvar. Genom olika åtgärder kan vi fördröja smitt­spridningen och minska antalet som är sjuka samtidigt.

AVVAKTAR BESLUT OM GRUPPKLASSER
Vi kommer att avvakta några dagar till för att se hur de kommande dagarna utvecklas. Vi återkommer inför nästa vecka fatta ett beslut om hur vi gör med gruppklasserna. Om vi beslutar att starta upp dem igen, kan de bli med något reducerat antal och vissa klasser, så som Fight och fitness, kommer vi att få vänta med.

Läs mer här: https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/information-till-idrotts–och-traningsanlaggningar/

Vi har tyvärr inte fått till någon uteträning då fler av oss i vårt ordinarie arbete också behöver fokusera på covid-19. Följ oss här för information.

Var rädda om er och varandra!